Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح خرید خودرو قسطی همراه مکانیک شرایط فروش و تسهیلات طرح خرید اقساطی خودرو همراه مکانیک دیگر مزایای خرید خودرو از طرح خرید اقساطی همراه مکانیک خدمات حقوقی همراه مکانیک خرید ماشین قسطی در یک نگاه

در سال‌های اخیر، قیمت خودرو به دلایل مختلف به شکلی سرسام‌آور، رشد کرده است. این روند، سبب شده است که بسیاری از افراد، به‌کلی قید خرید ماشین را بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثریت جامعه نیز رو به بازار خرید و فروش خودرو دست‌دوم آورده‌اند. بازاری پرریسک که احتمال ضرر در آن، فراوان است.

طرح خرید خودرو قسطی همراه مکانیک

پلتفرم خرید و فروش ماشین همراه مکانیک با توجه به چالش‌های موجود، برای اکثریت اقشار جامعه در خرید خودرو اقدام به راه‌اندازی طرح خرید اقساطی ماشین نموده است. این طرح، هم‌اکنون تنها برای استان‌های تهران و البرز، فعال است. البته خریداران از سراسر کشور می‌توانند به‌منظور استفاده از این خدمات به تهران آمده و خودروی موردنظر خود را خریداری نمایند.

مزیت ویژه طرح خرید اقساطی خودرو همراه مکانیک این است که نه‌تنها خودروهای صفر بلکه خودروهای دست‌دوم را نیز می‌توان از این طریق، خریداری کرد. تنها محدودیت خرید خودروهای دست‌دوم، سقف سنی آن‌هاست. در حال حاضر در این طرح خودروهای داخلی تولید 1388 و خودروهای خارجی تولید سال 2009 به بعد، قابل خریداری هستند.

شرایط فروش و تسهیلات طرح خرید اقساطی خودرو همراه مکانیک

همراه مکانیک در طرح خرید ماشین اقساطی تا شصت میلیون تومان، تسهیلات پرداخت می‌کند. به‌این‌ترتیب، نیاز است که جمع مبلغ اولیه‌ای که خریدار برای خرید خودرو در نظر گرفته و تسهیلاتی که قصد دارد دریافت کند، برابر باقیمت خودرو شود. شرایط تسهیلات، به‌صورت زیر است:

اقساط 12، 18 و 24 ماهه بازپرداخت اقساط در فواصل سه‌ماهه بدون نیاز به ضامن و تنها با چک صیادی به نام خریدار

 درصورتی‌که تسهیلات درخواستی زیر 30 میلیون تومان باشد، خودرو به‌صورت آنی و به­همراه اصل سند و برگ سبز آن به وی، تحویل داده خواهد شد. اگر هم تسهیلات از 30 میلیون تومان بیشتر شود، برگ سبز و سند به نام خریدار شده اما نزد شرکت همراه مکانیک، باقی خواهد ماند.

لازم به ذکر است که سود تسهیلات در طرح خرید اقساطی خودرو همراه مکانیک، بسیار کم بوده و از این نظر نیز خریدار، خریدی مقرون‌به‌صرفه خواهد داشت.

مدارک لازم برای استفاده از طرح فروش قسطی خودرو همراه مکانیک، عبارت‌اند از:

عکس کارت ملی فیش حقوقی یا مدرک شغلی تصویر یک برگ چک صیادی به نام خریدار اجاره‌نامه یا سند محل سکونت به نام خود شخص همسر، فرزند، پدر یا مادر قبض برق محل سکونت که کد پستی روی آن درج شده باشد شماره موبایل به نام خود شخص گردش حساب شش‌ماهه

 به‌این‌ترتیب، طرح خرید اقساطی خودرو همراه مکانیک، زمینه خرید خودرو را با بهره‌مندی از تسهیلات بالا با بهره کم، برای خریداران خودرو فراهم کرده است.

دیگر مزایای خرید خودرو از طرح خرید اقساطی همراه مکانیک

علاوه بر چالش‌های مالی، پلتفرم همراه مکانیک، چالش‌های دیگری را هم در خرید و فروش خودرو، برطرف کرده است. مهم‌ترین این چالش‌ها، مسئله سلامت فنی و بدنه خودرو است که در بسیاری از معاملات بازار خرید و فروش خودرو دست‌دوم، زمینه‌ساز کلاه‌برداری و ضررهای مالی فراوان شده است. دراین‌باره، آمارهای زیر شایان توجه هستند:

بیش از 40 درصد خودروهای دست‌دوم دارای کاپوت، گلگیر، درب‌ها و سقف رنگ‌شده هستند. کاپوت، سقف، درب و گلگیر نزدیک به 20 درصد خودروهای دست‌دوم، عوض شده‌اند. کیلومتر 20 الی 40 درصد خودروهای دست‌دوم در بازار خرید و فروش خودرو دست‌کاری می‌شوند. 14 درصد خودروهای دست‌دوم، مشکل جلوبندی دارند. 23 درصد خودروهای دست‌دوم، دچار مشکل روغن‌ریزی هستند.

همراه مکانیک برای برطرف کردن این نگرانی بزرگ در طرح خرید اقساطی خودرو خود، از تجربه و دانش کارشناسان فنی خبره برای تشخیص وضعیت خودرو استفاده می­کند. قیمت خودرو نیز بر این اساس تعیین می‌شود. به‌منظور دادن اطمینان بیشتر به خریدار به وی ضمانت داده می‌شود که در صورت ثابت شدن خلاف کارشناسی انجام‌شده، تا صددر صد جبران خسارت انجام خواهد شد. همراه مکانیک این خدمات را با توجه به انتخاب پکیج گارانتی و خدمات مورد انتخاب مشتری، انجام می‌دهد.

خدمات حقوقی همراه مکانیک

یکی از چالش‌های بزرگ خرید خودرو، مسائل مربوط به انتقال سند و مراحل حقوقی آن است. این چالش، به‌ویژه برای جوانانی که برای اولین بار اقدام به خرید خودرو می‌کنند، پررنگ‌تر می‌شود. همراه مکانیک در طرح خرید اقساطی خودرو خود، ازنظر حقوقی خریدار را حتی تا پای معامله نیز همراهی کرده و بر روند قرارداد، نظارت می‌کند.

خرید ماشین قسطی در یک نگاه

درحالی‌که قیمت خودرو https://www.hamrah-mechanic.com/carprice به‌شدت نوسان دارد، خرید خودرو کاری پرریسک و پردردسر است. به‌منظور فائق آمدن بر چالش‌های مالی خرید خودرو ، پلتفرم همراه مکانیک، طرحی موسوم به خرید اقساطی خودرو را راه‌اندازی کرده است. در این طرح، خودروها ازنظر فنی، کارشناسی شده‌اند و تسهیلاتی تا سقف 60 میلیون تومان با بهره اندک به خریداران تعلق می­گیرد. به‌این‌ترتیب، خرید خودرو قسطی با اطمینان بالا بیش از هر زمان دیگری، میسر شده است.

این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و توسط تحریریه اقتصاد آنلاین تهیه نشده است.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد خرید اقساطی خودرو همراه مکانیک اخبار مرتبط بهترین راه خرید مطمئن خودرو با ضمانت ۳ مانع کاهش قیمت روز خودرو + جدول قیمت ۹ اسفند ۹۹ صفر تا ۱۰۰ کارشناسی خودرو را در اینجا بخوانید چگونه همراه مکانیک نرم افزار CRM مایکروسافت را با موفقیت مستقر کرد؟ چگونه اقساطی خودرو بخریم؟ ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها آغاز واگذاری طرح فیبرنوری از هفته آینده خرید خودرو تنها با پرداخت نصف قیمت با طرح خرید اقساطی همراه مکانیک تهران به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده است! خدمات بانکی به طور کامل الکترونیکی ارائه می شود؟ المپیک ایران در برزخ جدایی یا بازگشت مهدوی کیا! ثبت نام دوباره برای دریافت یارانه نقدی قیمت گوشت قرمز از ۲۰۰ هزار تومان گذشت (جدول) دفاع تیم ملی برای بازی کره جنوبی به هم می ریزد افزایش تولید ٢٣ رشته صنعتی تحریم های روسیه چگونه به اتحادیه اروپا ضربه می زند؟ جشنواره زمستانی با من، تخفیف روی فاکتور و قرعه‌ کشی جوایز نقدی خودروهای ۲۰۱۸ فولکس چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) افرادی که از آمپول می ترسند بخوانند! نقشه راه تجاری ایران و عمان تصویب شد خودروی ایرانی هم قیمت خانه شد! + جدول همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال آینده ادامه دارد؟ فیسبوک و تیک تاک؛ کدامیک پیروز میدان است؟ میوه ای که برگش سفیدی مو را درمان می کند اگه خریدار ب ام و هستید بخوانید + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) راهنمای خرید میلگرد آش محلی ای که دوای سرماخوردگی و کم خونی است آمار بستری های مبتلا به اومیکرون ۳ برابر شد آمادگی ایران برای مشارکت در اکتشاف معادن عمان ضرب الاجل مجدد آمریکا برای توافق طرح صیانت یا خودسانسوری بین المللی وضعیت اجاره مسکن کدام شهرها هشدار آمیز است؟ میادین میوه و تره بار تهران ۲۲ بهمن تعطیل است نفت، ۱۲۰ دلاری می شود؟ تعطیلی عمومی در اپیدمی ها اثر بخش است؟ یخچال فریزرهای دوقلوی ارزان (جدول) ورود کامیون پیشرفته امپاور BD۵۰۰ بهمن دیزل به بازار برنج دولتی زیر قیمت تمام شده خرید ارزان ترین پژوی ایرانی چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان افزایش تعداد گلبول های قرمز خون با این روش درباره ویتامین B۱۵ بیشتر بدانید! تامین پایدار مواد اولیه ذوب آهن در دستور کار است نحوه محاسبه شمش بلوم و مقاطع طولی تغییر کرد/ تلاش برای جلوگیری از ریزش قیمت‌ ها بیت کوین های سرقت شده از بیتفینکس پیدا شد چرا مرگ و میر اومیکرون سه رقمی شد؟ تشخیص آسان کبد چرب با این علایم! تحرکات روزانه صندوق‌ های قابل معامله / کمند با ۳۳۰میلیارد تومان صدرنشین ارزش معاملات صندوق‌ ها شد ​رانت بزرگ دولت برای صرافان! دوره قرنطینه اومیکرون در کودکان چند روز شد؟ فرود آمدن قو در فضای مه آلود سد کوثر گچساران + فیلم ارزان ترین محصول سایپا چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) هشدار؛ افزایش تصاعدی بستری های اومیکرون به زودی لغو خرید سربازی، افزایش حقوق سربازان را منتفی می کند؟ قیمت ۱۰ رمزارز برتر بازار(۲۰ بهمن) اعطای تسهیلات کلان بانکی شفاف می شود بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خرید اقساطی خودرو همراه مکانیک درصد خودروهای دست دوم خرید و فروش خودرو جدول قیمت کامل میلیون تومان ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ قیمت خودرو خرید ماشین خرید خودرو چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۰۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است

روزنامه شرق در یادداشتی نوشت: معمولا بعد از رسانه‌ای‌شدن پرونده شرکت‌هایی که دارای تعهدات ارزی ایفانشده هستند، این سؤال در ذهن مخاطب شکل می‌گیرد که چگونه امکان دارد شرکت‌ها، اعم از تولیدی یا بازرگانی برای واردات کالا از بانک مرکزی ارز دریافت کنند و نسبت به واردات کالاهای ثبت سفارش شده خود اقدام نکنند؟

از گذشته‌های نه‌چندان دور و قبل از تشدید تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا و قطع سیستم سوییفت و محدودشدن روابط کارگزاری بانک‌های ایرانی با بانک‌های خارجی، اکثر قریب به اتفاق واردکنندگان کالا، پس از اخذ پیش‌فاکتور از فروشنده خارجی و ثبت سفارش ورود کالا، برای اطمینان از دریافت کالای خود از فروشنده به بانک‌ها مراجعه و درخواست صدور اعتبارات اسنادی به نفع ذی‌نفع خارجی اعتبار می‌کردند.

بانک‌ها نیز پس از دریافت اسناد حمل کالای مطابق شرایط اعتبار اسنادی، اقدام به خرید ارز از بانک مرکزی و پرداخت آن به فروشنده از طریق بانک کارگزار خارجی می‌کردند.

با توجه به اینکه فرایند یادشده تحت قوانین منتشرشده اتاق بازرگانی بین‌المللی (یوسی‌پی، اینکوترمز و…) انجام می‌شد، احتمال قصور طرفین در ایفای تعهدات خود به طور معناداری کاهش می‌یافت.

با توجه به اینکه تا اواخر دهه ۸۰ شمسی اختلاف نرخ ارز در بازار آزاد و بانک‌ها وجود نداشت، خروج ارز از کشور مطلوبیت چندانی برای واردکنندگان کالا نداشته و در مواردی صرفا اقدام به گران‌نمایی کالای خود و کسب سود بیشتر می‌کردند که در نهایت این گران‌نمایی نیز قیمت تمام‌شده کالا را افزایش می‌داد و متأسفانه ضمن اینکه واردکننده مالیات کمتری به جهت کمترشدن فاصله قیمت تمام‌شده خرید کالا و فروش آن در بازار و شناسایی سود ریالی کمتر در اظهارنامه مالیاتی خود، پرداخت می‌کرد، مصرف‌کننده نهایی نیز قیمت بالاتری بابت خرید کالا پرداخت می‌کرد. در واقع به علت گران‌نمایی، علاوه بر سود ریالی، بخشی از سود ارزی نیز بدون پرداخت مالیات نصیب واردکننده می‌شد.

در شرایط اقتصادی آن سال‌ها بیشترین خطر موجود در فرایند یادشده متوجه بانک‌ها بوده و زمانی پدید می‌آمد که واردکننده کالا در سرسید پرداخت اعتبار اسنادی، نسبت به تأمین وجه ریالی، برای خرید ارز از بانک مرکزی اقدام نمی‌کرد و بانک عامل به اجبار اقدام به خرید ارز از محل منابع خود کرده و موجب افزایش مطالبات معوق و رشد شاخص «ان‌پی‌ال» در بانک‌ها می‌شد.

از سال‌های آغازین دهه ۹۰ شمسی تا به امروز به علت تشدید تحریم‌ها و همچنین محدودشدن روابط کارگزاری با بانک‌های خارجی و در مقاطعی قطع سیستم سوییفت، شرکت‌ها به آرامی روی به واردات کالا از طریق حواله بازرگانی آوردند که ریسک بیشتری دارد.

بخش کوچکی از واردکنندگان به خاطر تفاوت نرخ ارز موجود در بازار آزاد و بانک‌ها (درحال‌حاضر سامانه نیما) و دیگر خلأهای کنترلی و راستی‌آزمایی موجود در کشور و همچنین انتفاع بسیار زیاد ناشی از تفاوت نرخ ارز و رانت‌های موجود در اقتصاد دولتی، اقدام به ایجاد شبکه‌ای از ذی‌نفعان واحد در داخل و خارج کشور کرده و ارز را تحت عنوان واردات کالا از کشور خارج کرده و کالایی وارد نمی‌کنند و بخشی از شرکت‌ها نیز پس از واردات از تفاوت نرخ ارز ناشی از گران‌نمایی خود استفاده می‌کنند. البته لازم به ذکر است که دراین‌میان، افراد و شرکت‌هایی نیز هستند که در هیچ‌یک از این دو گروه جای نگرفته و به طور کاملا سالم و قانونی اقدام به واردات کالاهای بازرگانی و مواد اولیه تولید می‌کنند.

در یک دهه اخیر دولت‌های مختلف به دلایل متعدد مانند کنترل قیمت کالاهای اساسی، جلوگیری از افزایش تورم کالاهای اساسی و دارو، کنترل قیمت ارز و… اقدام به تخصیص ارز ترجیحی (۱۲۲۶۰.۴۲۰۰۰ و ۲۸۵۰۰۰ ریالی) و ارز سامانه نیما برای واردات کالا می‌کردند که با وجود صحیح‌نبودن از نظر اقتصادی و تدوین مقررات نظارتی متعدد به دلایل یادشده مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد.

در واقع به علت گران‌نمایی کالا بخشی از ارز کشور به طور مستتر و تحت عنوان واردات کالا از کشور خارج شده و باعث نمایش غیرواقعی‌تر ارز تجاری کشور شده و برنامه‌ریزی سیاست‌گذاران اقتصادی کشور را تحت تأثیر می‌گذارد؛ اما با ابراز تأسف فراوان یکی از دلایل نامشهود گسترش خروج مستتر ارز، رعایت‌نشدن حلقه گم‌شده این روزهای جامعه یعنی «اخلاق» از طرف برخی از واردکنندگان کالا است.

بسیاری از این اشخاص که به نظر خودشان افراد باهوشی هستند، در این دوران سخت اقتصادی که سفره مردم به علت تورم روزبه‌روز کوچک‌تر می‌شود، فقط به فکر انتفاع خود بوده و در واقع بخشی از درآمد خود را به طور غیرمستقیم از سفره مردم برداشته و ادعای هوش بالا در بازرگانی را دارند؛ درحالی‌که دست‌شان دیگر برای همه رو شده است.

نویسینده: یونس اکبری

دیگر خبرها

  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • خرید ام وی ام X22 پرو کارشناسی‌شده + گارانتی فنی و بدنه
  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت